Kies voor kwaliteit

Kies voor kwaliteit

Ga terug naar het overzicht

Rotec Cutting Tools levert kwalitatief hoogwaardige gereedschappen voor de metaal- en houtbewerkende industrie en de bouwsector. Alles draait bij Rotec om de details: die maken het verschil. Onlangs ontstond bij Rotec de wens voor een nieuwe audiovisuele installatie. Ook daarin kiezen zij voor een leverancier die kwaliteit levert en oog heeft voor detail: RDJ AV.

In de productiehallen hebben we een geluidsinstallatie geïnstalleerd en in de kantine hebben we naast geluid ook gezorgd voor goed beeld: een groot display welke in standby-stand verschillende schilderijen weergeeft. Dit scherm zorgt dus altijd voor toegevoegde waarde. Lees verder over dit project.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties sinds 1998. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

We zijn met name actief in de Vallei regio: Ede, Wageningen, Barneveld, Veenendaal, Apeldoorn, Arnhem.

Over RDJ AV

Het laatste nieuws

Kerst 2019

Ook dit jaar hebben we in de aanloop naar Kerst zeer uiteenlopende verhuuropdrachten gekregen. Van een concert in een grote […]

Bekijk dit bericht

Sound Masking

In Nederland schieten de kantoortuinen als paddenstoelen uit de grond. Elk bedrijf wil open ruimten en glaswanden in de kantooromgeving. […]

Bekijk dit bericht