Kies voor kwaliteit

Kies voor kwaliteit

Ga terug naar het overzicht

Rotec Cutting Tools levert kwalitatief hoogwaardige gereedschappen voor de metaal- en houtbewerkende industrie en de bouwsector. Alles draait bij Rotec om de details: die maken het verschil. Onlangs ontstond bij Rotec de wens voor een nieuwe audiovisuele installatie. Ook daarin kiezen zij voor een leverancier die kwaliteit levert en oog heeft voor detail: RDJ AV.

In de productiehallen hebben we een geluidsinstallatie geïnstalleerd en in de kantine hebben we naast geluid ook gezorgd voor goed beeld: een groot display welke in standby-stand verschillende schilderijen weergeeft. Dit scherm zorgt dus altijd voor toegevoegde waarde. Lees verder over dit project.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2