Livestream begrafenis

Livestream begrafenis

Ga terug naar het overzicht

Livestream begrafenis

Regelmatig zorgen we voor goed geluid, beeld en een livestream bij begrafenissen. De invulling van een begrafenis of crematie is erg persoonlijk. Elke uitvaart vraagt om zijn eigen aanpak. U wilt niets liever dan een mooi afscheid. Daarom leveren wij maatwerk op het gebied van audiovisuele techniek. We stellen ons daarbij discreet, professioneel en dienstbaar op: goed voorbereid, gepast gekled en fijngevoelig. Zodat de techniek bijdraagt aan een waardig en waardevol afscheid.

Livestream begrafenis

Hoe bijzonder was de uitvaart op Kasteel Wijenburg in Echteld afgelopen week. Er waren 12 familieleden aanwezig, en velen waren online met hen verbonden via de livestream. Mooi detail is dat we enige tijd geleden ook de uitvaart van de partner hebben ondersteund, op Kasteel Doorwerth.

Onze dienstverlening:

  • Geluidsversterking voor sprekers, muziek en video, zowel binnen als buiten bij het graf
  • Beeldschermen voor het weergeven van foto’s en videobeelden
  • Livestream voor wie niet bij het afscheid aanwezig kan zijn

Voor meer informatie over ondersteuning bij uitvaarten kunt u contact opnemen met verhuur@rdj-av.nl of telefonisch via 0318-845980.

Neem contact op

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2