Meer sfeer op de voetbalclub

Meer sfeer op de voetbalclub

Ga terug naar het overzicht

S.V. Veensche Boys: een voetbalvereniging uit Nijkerkerveen waar sfeer, plezier en prestaties samen gaan. Dat lukt natuurlijk niet zonder een goede geluidsinstallatie. De bestaande installatie werkte niet meer naar behoren en RDJ AV is gevraagd om te zorgen voor een installatie van goede kwaliteit, welke eenvoudig door iedereen te bedienen is.

Op het hoofdveld op de tribune hebben we twee luidsprekers van Community Professional Loudspeakers geïnstalleerd. Dit zijn luidsprekers die het geluid op grote afstanden kunnen projecteren en ook geschikt zijn voor de weergave van sfeer verhogende muziek. Op de waterdichtheid van de behuizing van deze luidsprekers zit 15 jaar garantie. Tijdens een demo heeft een deel van het bestuur het geluid uit deze speakers gehoord en was direct overtuigd van de kwaliteit van deze hoogwaardige speakers.

Lees verder over dit project. Wilt u ook meer sfeer op uw voetbalclub? Neem dan gerust eens contact met ons op! We kunnen ook op uw club een demo geven.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2