Muziek in productiehallen

Muziek in productiehallen

Ga terug naar het overzicht

Wist u dat het muziekvolume op de werkvloer volgens de ARBO-normen niet boven de 80 dB mag uitkomen? Wat nu als u een productiehal hebt waarbij het productieproces veel lawaai maakt? Is het dan onmogelijk om een gezellig achtergrondmuziekje te draaien?

Dat is zeker niet onmogelijk! We hebben het in meerdere productiehallen bewezen; met speciale luidsprekers lukt het om, zonder de geluidsnormen te overschrijden, te zorgen voor achtergrondmuziek op de werkvloer. We doen daarvoor eerst een geluidsmeting en maken een zorgvuldige berekening, zodat de muziek een aangename toevoeging wordt, in plaats van nog meer herrie in de hal. Want daar wordt niemand blij van.

Lees ook het project van EWN Eieren!

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2