Nieuwe beeldschermen en katheder

Nieuwe beeldschermen en katheder

Ga terug naar het overzicht

De ontwikkelingen in de techniek gaan snel. Omdat we de beste kwaliteit willen blijven leveren hebben we een groot deel van de beeldschermen uit de verhuur vervangen door schermen met een 4K resolutie. Daarnaast hebben we een prachtig nieuw katheder in de verhuur.

Nieuwe 4K 65 inch-displays
Ook in ruimtes met veel invallend licht bent u verzekerd van een haarscherpe beelden. Met deze 65 inch-schermenschermen maken uw presentaties, films of reclameboodschappen écht indruk. Om de beelden ook over langere kabels te kunnen versturen zijn de nieuwe LCD-schermen standaard voorzien van een HDBaseT receiver. Daarnaast zijn ze uiteraard voorzien van alle momenteel gangbare digitale ingangen. Meer informatie over onze nieuwe 4K schermen

Katheder
Ook hebben wij een prachtig katheder beschikbaar met een ingebouwd beeldscherm. Daardoor is deze snel aan te passen aan uw huisstijl. De namen en functies van de sprekers zijn interactief aan te passen. Uiteraard zijn er ook nog vele andere creatieve mogelijkheden te bedenken. De katheder is standaard voorzien van twee zwanenhals microfoons, zodat sprekers altijd goed verstaanbaar zijn, ongeacht naar welke kant ze kijken. Meer informatie over dit katheder.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2