Online vergaderen

Online vergaderen

Ga terug naar het overzicht

Beschikt uw kantoor of bedrijf al over een moderne vergaderruimte, voorzien van gebruiksvriendelijke vergaderapparatuur?

Denk aan een actief microfoonsysteem die zich automatisch richt op degene die spreekt. (beamtracking) Ideaal wanneer we in de toekomst weer hybride kunnen vergaderen, met een aantal mensen op kantoor, en een aantal mensen vanuit een andere locatie. Ook camera’s die automatisch de ruimte en deelnemers goed in beeld brengen zijn onmisbaar in een moderne vergaderruimte.

Als de techniek zijn werk uitstekend doet, komt dat de inhoud van de vergadering ten goede, de vergadering kan op tijd beginnen en het kost een stuk minder energie. En hoe fijn is het als de apparatuur zo gebruiksvriendelijk is dat iedereen ermee overweg kan?
Herkenbaar? Enkele technische collega’s weten hoe het systeem werkt. Andere collega’s hebben altijd hulp nodig bij het opstarten van de online meeting. Met de juiste apparatuur kan iedereen zichzelf redden.

Al onze installaties staan bekend om de eenvoudige bediening. Geen gedoe met afstandsbedieningen of losse kabels over de vloer. U hoeft alleen uw laptop maar aan te sluiten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, zodat u met veel plezier uw volgende online overleg kunt houden.

Neem gerust contact met ons op via 0318-845980 of henk@rdj-av.nl

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2