Kuhne + Nagel, Zwolle

Kuehne + Nagel International is een wereldwijd opererende logistieke dienstverlener. Kuehne + Nagel biedt alle transportmodaliteiten van internationale verscheping – over zee, door de lucht en over land – en beheert wereldwijd meer dan 10 miljoen vierkante meter aan opslagruimte.

In de vestiging in Zwolle was de geluidsinstallatie zeer verouderd en aan vervanging toe. Zeker de helft van de luidsprekers was defect geraakt. Daarom is RDJ AV benaderd en hebben we nieuwe luidsprekers opgehangen in de enorme opslaghal.  Ondanks de grootte van de hal zijn er maar vier pendelluidsprekers nodig om de hele hal van goed geluid te voorzien.

 

Het bestaande apparatuurrack is hergebruikt, maar wel voorzien van nieuwe apparatuur. Er is gekozen voor een internettuner, hiermee heeft men toegang tot miljoenen radiostations.
Het voordeel van een internettuner is, dat er altijd goede ontvangst is. Veel bedrijfspanden zitten vol met stalen onderdelen die de radio-ontvangst een stuk slechter maken. Wanneer je radio luistert via de internetverbinding heb je daar geen last van. Deze radio kan zowel worden aangesloten op het wifi-netwerk als op de vaste aansluiting.

We hebben een energiezuinige versterker van Powersoft geleverd. Deze versterker heeft geen knoppen. Er is slechts  één knop waarmee men het volume kan regelen. Op de tuner kan de zender ingesteld worden en verder heeft men een aan/uit knop en volumeknop. Uitermate eenvoudige bediening.

 

Dit project hebben we gerealiseerd in samenwerking met Leertouwer uit Barneveld.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021