Radio op de Werkvloer

Radio op de Werkvloer

Ga terug naar het overzicht

Je bent in de ochtend de eerste die op het werk komt. Je opent de deur, zet het licht aan, gooit je jas op je stoel of in de locker en dan… pak je een kop koffie en zet je de radio aan.

Heel werkend Nederland houdt van muziek op de werkvloer. 81% van alle mensen vindt werken met muziek zelfs leuker, dan zonder muziek. Muziek zorgt voor positieve energie op de werkvloer. Er zijn diverse onderzoeken waaruit blijkt dat muziek ook bijdraagt aan de productiviteit. Dit geldt met name voor werknemers die werken in fabrieken en magazijnen, waar muziek een grote rol speelt in het plezier dat mensen hebben op het werk. Meer plezier zorgt voor meer productiviteit.

Juist nu

  • Nu alle distributiecentra op volle toeren draaien om de supermarkten en drogisterijen van voorraad te voorzien
  • Nu we op grotere afstand van onze collega’s moeten blijven

Juist nu is werkplezier en productiviteit van groot belang!


Maar…

  • Hoe vaak komt het voor dat de radio stoort?
  • Hoe vaak staan er verschillende draagbare radio’s door elkaar te loeien?
  • Hoe vaak staat de radio te hard?
  • Hoe vaak zijn er discussies over welke radiozender aan moet staan?

Dit kan ook anders: laat radio en muziek weer positief meewerken binnen uw bedrijf.

Voorkom overlast van losse radio’s.
Voldoe aan de officiële ARBO geluidsnormen.
En zorg voor een prettige werksfeer voor uw medewerkers.

Tijdens de Landelijke Dag ‘Radio op de Werkvloer’ op 2 april 2020 wilden we bedrijven informeren over de bijdrage dat een centraal radio systeem levert aan de veiligheid en de sfeer op de werkvloer. Deze dag wilden we doorlopend demonstraties en presentaties geven over het toepassen van muziek op de werkvloer en het functioneel inzetten van signalering en omroep. We wilden dieper ingegaan op het streamen van muziek, geluidsbeheersing per ruimte en centrale bedieningsmogelijkheden. Dat alles gaat niet door, maar we informeren u graag over de mogelijkheden die er zijn in uw situatie. Dit doen we telefonisch, met of zonder videoverbinding. U kunt uiteraard gewoon direct contact met ons opnemen, u hoeft niet tot 2 april te wachten.

Actie: € 250,- cadeau!

Aan elk bedrijf dat kiest voor een nieuw centraal radiosysteem, geven wij maar liefst € 250,- cashback op de meest verkochte internetradio van dit moment: de Apart PMR4000RMKIII met Spotify afspeelmogelijkheid! In plaats van € 349,- betaalt u nu slechts € 99,- (excl. BTW).
Deze actie is geldig tot donderdag 9 april 2020 en wordt gecoördineerd vanuit Apart Audio Nederland, dé marktleider op het gebied van centrale geluidsinstallaties in het bedrijfsleven.


Actie: extra scherpe prijzen

We willen onze expertise graag aanbieden aan bedrijven die juist nu keihard aan het werk zijn om heel Nederland van brood, groente en fruit en toiletpapier te voorzien. Wij gunnen al die medewerkers die zo enorm hun best doen het plezier van ‘Radio op de Werkvloer’! We maken daarom extra scherpe offertes en maken een gratis geluidsplan voor klanten die een aanvraag doen voor 9 april.

Meer weten?

Bekijk de brochure over de Nationale Dag Radio op de Werkvloer
Bezoek de website van de Nationale Dag Radio op de Werkvloer

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2