RDJ AV zet zich in voor Airborne

RDJ AV zet zich in voor Airborne

Ga terug naar het overzicht

Op 21 maart mocht RDJ AV het college van burgemeester en wethouders en de gemeentesecretaris verwelkomen op kantoor. Het college bracht een werkbezoek naar aanleiding van onze inzet voor de Airborne Herdenking op de Ginkelse Heide. 

We kregen een mooi aandenken aan het werkbezoek in de vorm van een foto van de luchtlandingen. Deze krijgt een mooie plek op kantoor. 

Als Edes bedrijf zijn we trots op deze nieuwe samenwerking en op het feit dat we vriend van de Airborne Luchtlandingen en Herdenking zijn geworden. RDJ AV zal de evenementen van Airborne van audiovisuele techniek voorzien. We zullen ervoor zorgen dat de toespraken en voordrachten goed verstaanbaar worden weergegeven in het daarvoor aangewezen gebied.

Tijdens de jaarlijkse Airborne herdenking in september eren we de helden van Operatie Market Garden op de Ginkelse Heide samen met veteranen, genodigden en onze inwoners. De herdenking gaat hand in hand met de Luchtlandingen van 11 Luchtmobiele Brigade en een publieksprogramma voor jong en oud. Herdenken, beseffen en beleven doen we samen op de Ginkelse Heide en vanuit huis op televisie.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2