Servicepartner van Kerkdienstgemist.nl

Ga terug naar het overzicht

Bij RDJ AV hebben we veel kennis van geluidstechniek in kerken. Een onderdeel daarvan is vaak het uitzenden van kerkdiensten op internet, wat best ingewikkeld kan zijn. Daarom zijn we al jaren servicepartner van Kerkdienstgemist.nl

Als servicepartner van Kerkdienstgemist.nl kunnen we kerken helpen met het opzetten van een betrouwbaar systeem voor het livestreamen en het opslaan van uitzendingen. 

Voor een succesvolle uitzending moet elke schakel goed functioneren. Wij helpen daarom bij de aansluiting op Kerkdienstgemist.nl en verzorgen het hele traject van oriëntatie, installatie en ondersteuning. Daarbij kunnen we nu ook testen, demo’s en proefuitzendingen doen. Kortom, informeren, adviseren en ontzorgen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2