Zomers teamuitje 2024

Zomers teamuitje 2024

Ga terug naar het overzicht

Zomers teamuitje

Vorige week luidden we de zomer in met een gezellig teamuitje op de Veluwe. We maakten een mooie tour op elektrische loopfietsen en E-choppers. De sportiefste collega’s onder ons hadden de eerste 100 meter nodig om vertrouwen te krijgen in het besturen van de loopfiets, want gas blijven geven en tegelijkertijd blijven lopen, dat was even wennen. Dat de E-chopperende collega’s wél een helm op kregen was hen een raadsel.   

Onderweg werden er nog een aantal opdrachten uitgevoerd. Daar kwam niet zoveel van terecht, aangezien één van de loopfietsen strandde doordat de loopband zich vastdraaide. Dat leverde een spontaan extra picknick-momentje op. We stuurden aan het verhuurbedrijf onze live-locatie,  terwijl we ons op de door hen aangegeven route vlak bij een fietsknooppunt bevonden. Het bleek nog niet zo gemakkelijk om ons te vinden. Een deel van het team vervolgde alvast hun weg. Nadat de verdwaalde medewerker de loopfiets had omgewisseld konden ook de achtergebleven collega’s de tour vervolgen door de prachtige natuur die de Veluwe rijk is en werden we een stukje verderop weer met elkaar herenigd om het laatste deel gezamenlijk op te trekken.

Aansluitend was het tijd om de tafel-BBQ’s aan te steken en wat te drinken op het terras van een nabij gelegen restaurant. Daar maakten Ronald, Judith en Koen van de gelegenheid gebruik om woorden van dank, waardering en trots uit te spreken aan iedereen persoonlijk. Aan elke collega werd een zomerpakket uitgereikt in een mooie tas met het bedrijfslogo. We sloten de dag af met een koud dessert en vertrokken weer richting Ede.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2