Officiële opening nieuwe pand RDJ AV

Bent u erbij?

Op donderdag 12 september 2019 om 13:30 uur openen wij ons nieuwe pand aan de Kryptonstraat 22 in Ede. U bent vanaf 13:00 uur van harte uitgenodigd om dit met ons mee te maken. Aansluitend aan de officiële opening is ons Open Huis tot 21:00 uur. We zullen dan verschillende audiovisuele oplossingen laten zien voor diverse branches.

We horen graag of u aanwezig bent bij het officiële moment om 13:30 uur.

Aan- of afmelden

Recente projecten

Recente projecten

Room Scheduling

Het reserveren van een vergaderruimte kan tegenwoordig zeer eenvoudig. Met een paar tikken op het paneel of in Outlook is het geregeld. Via de gratis Room Agent-software kan de interface van het touchpanel worden aangepast aan de vergaderopties die nodig zijn. Er zijn diverse montagemogelijkheden beschikbaar voor de touchpanelen, waaronder op de muur of in de muur. Het is zelfs mogelijk om het paneel te installeren op een glazen wand.

Het systeem bestaat uit een elegant ontworpen TouchLink-planningspaneel die rechtstreeks verbinding maakt met Microsoft Exchange, Office 365, Google Agenda en andere agendaservices. Dit kan gewoon zonder bijkomende licentiekosten per maand!

 

 

Bekijk dit project

Recente projecten

Conferenties en congressen

Bijna wekelijks verzorgen we de technische ondersteuning op conferenties en congressen. We leveren maatwerk: van een complete geluid-en beeldinstallatie met livestream en/of opnames, tot een kleine geluidset met LCD-scherm. Soms zijn we de hele dag aanwezig voor technische ondersteuning en soms volstaat een korte uitleg. Het is maar net wat u nodig hebt.

Neem gerust contact met ons op als u geheel of gedeeltelijk ontzorgd wilt worden tijdens uw conferentie of congres. We dragen graag ons steentje bij aan het slagen van uw evenement!

 

 

Bekijk dit project
geluidsinstallatie in bedrijfshal

Recente projecten

Complete installatie bij Rotec

We hebben bij Rotec een complete audiovisuele installatie geleverd in de showroom en een groot display met soundbar in de kantine. Daarnaast is de geluidsinstallatie in de productiehallen vernieuwd.

Rotec heeft een nieuwe hal gebouwd, waar nog geen geluidsinstallatie aanwezig was. In deze hal hebben we vijf  luidsprekers geïnstalleerd. In de bestaande hal is de geluidsinstallatie vervangen. Het geluid is nu door de hele hal egaal te horen.
Voor het weergeven van muziek is een internet-tuner met meer dan 10.000 voorgeprogrammeerde zenders geïnstalleerd. Deze tuner is makkelijk te bedienen via een app op tablet of telefoon.

Bekijk dit project

Verhuur van audiovisuele apparatuur

Wij verhuren professionele apparatuur voor geluid, licht en video. Indien gewenst leveren we de apparatuur bij u op locatie af, sluiten alles aan en halen het na afloop weer op. Ook is het mogelijk dat wij aanwezig blijven voor technische ondersteuning. We zorgen er voor dat de apparatuur die u krijgt voldoet aan uw wensen en past bij de situatie. Wij ontzorgen u graag.

U kunt gehuurde apparatuur 24/7 retour brengen via onze kluis. U krijgt van ons bij het afhalen een code mee waarmee u de kluis kunt openen. Zo hoeft u alleen een afspraak te maken voor het afhalen van de apparatuur en kunt u het terugbrengen wanneer het u uitkomt.

Heeft u advies nodig? Dan denken we met u mee en zorgen voor een passende oplossing.

Waarom kiest u RDJ AV?

  • Gegarandeerd een werkende installatie
  • Hoogwaardige apparatuur
  • Goede technische ondersteuning
  • Telefonisch goed bereikbaar

Werkwijze projecten

Als u gaat investeren in een nieuwe audiovisuele installatie wilt u zich goed laten informeren over alle moderne technische mogelijkheden, omdat u een installatie wilt aanschaffen die de komende jaren aan alle wensen voldoet. Het laatste wat u wilt is spijt krijgen van verkeerde keuzes. Wij begeleiden u daarom graag vanaf de eerste oriëntatie tot de aanschaf van de nieuwe installatie.

De eerste stap is de oriëntatiefase. We komen langs op locatie en proberen zo helder mogelijk boven tafel te krijgen wat uw wensen zijn. Ook helpen we u om ‘out of the box’ te denken. Soms houden klanten iets voor onmogelijk, dan is het onze uitdaging om dit toch te realiseren. We denken met u mee en schrijven daarna een passend voorstel voor uw situatie.

Onze werkwijze
Werkwijze nieuw project

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2