Zakelijk evenement of congres

Wanneer u een zakelijk evenement organiseert, zoals een conferentie of congres dan is het fijn als de audiovisuele techniek goed voor elkaar is. Niets zo frustrerend als een spreker die niet goed te verstaan is, of een beeldscherm waar je de laptop niet op aangesloten krijgt.
RDJ AV is een innovatieve AV-specialist. We hebben alles in huis om waarde toe te voegen aan uw congres. We ondersteunen organisaties door de audiovisuele techniek uit handen te nemen. Onze oplossingen zijn betrouwbaar, hoogwaardig en eenvoudig te bedienen.

Technische ondersteuning op uw congres

Bijna wekelijks verzorgen we de technische ondersteuning op conferenties en congressen. We leveren altijd maatwerk. Voor de organisatie van een congres of zakelijk evenement hebben wij alle benodigde audiovisuele middelen in huis. U kunt bij ons terecht voor beeldschermen en touchscreens op statief in diverse maten, luidsprekers, draadloze microfoons en headsets. Daarnaast verhuren we ook lichtsets, truss, podiumdelen, katheders en backdrop. Wij verzorgen desgewenst de volledige technische ondersteuning tijdens het congres of zakelijk evenement. Dan hebt u er helemaal geen omkijken naar.

Organiseert u een seminar, congres of andere zakelijke bijeenkomst? We nemen u de audiovisuele techniek graag uit handen, zodat u zich kunt focussen op de inhoud. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Op onderstaande foto’s krijgt u een indruk van de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op als u geheel of gedeeltelijk ontzorgd wilt worden tijdens uw zakelijk evenement, conferentie of congres. We dragen graag ons steentje bij aan het slagen van uw evenement!

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2