25-jarig jubileum De Keij Betonplaten

Bij De Keij Betonplaten in Dodewaard ligt de lat hoog als het om het vieren van een feest gaat. Vanwege het 25-jarig jubileum van dit prachtige bedrijf werden kosten noch moeite gespaard om er een fantastisch meerdaags bedrijfsfeest van te maken.

DBT Events & Catering werd ingeschakeld om alles tot in de puntjes, en tot 3 cijfers achter de komma te regelen. In opdracht van DBT hebben wij de volledige verzorging van de audiovisuele techniek gerealiseerd. Goed geluid over het hele terrein, sfeervolle verlichting en podiumverlichting en zes beeldschermen op statief ten behoeve van de bedrijfsfilm.
Daarnaast hebben we een grote trusspoort gebouwd die volledig werd bekleed en als entree diende.

Wat een enthousiasme was er bij alle betrokken partijen om samen een fantastisch bedrijfsfeest neer te zetten wegens het 25-jarig jubileum. Het evenement vond plaats op het terrein van De Keij zelf. Aan werkelijk alles is gedacht. Een groot compliment voor de toppers van DBT Events & Catering voor de strakke organisatie!

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2