Evenementen

Het organiseren van een evenement kan een uitdagende taak zijn. Het vereist een zorgvuldige planning en voorbereiding om ervoor te zorgen dat het evenement goed verloopt. RDJ AV heeft ruime ervaring in het ondersteunen van evenementen. Ieder zakelijk evenement vraagt om zijn eigen benadering. RDJ AV levert maatwerk en onze specialisten zorgen er samen met u voor dat uw evenement slaagt.

Lees meer over het organiseren van een evenement in ons artikel met 6 belangrijke stappen om te volgen bij het organiseren van een evenement.

1 2

Organiseer een sfeervol evenement.
Een zorgvuldige voorbereiding is het halve werk! We denken met u mee over dingen waar u mogelijk zelf niet aan zou denken. We brengen u wellicht zelfs op nieuwe ideeën.

Om te beginnen bespreken we het doel van uw evenement. Wat hebt u voor ogen? Wie zijn de bezoekers en hoeveel mensen verwacht u? Welke sfeer wilt u creëren? Komen er sprekers en wenst u draadloze microfoons of liever een aantal headsets? Is er live muziek en moet dit versterkt worden? Wilt u extra aandacht vestigen op een spreker, product of artiest door middel van verlichting? Is er beeld nodig, via een beeldscherm op statief bijvoorbeeld? Staat het evenement gepland bij daglicht en/of ’s avonds? Is er genoeg stroom op de locatie? We brengen alle wensen in kaart en maken dan een passend voorstel voor u.

We zorgen graag samen met u voor de organisatie van een sfeervol evenement. Daarbij ontzorgen wij u door de audiovisuele techniek uit handen te nemen.

Meer informatie?
Neem gerust contact met ons op!

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV