Opening Vakcentrum bij ROVC

Opening vakcentrum Binnenklimaattechniek
Het ROVC in Ede opende een nieuw vakcentrum voor Binnenklimaattechniek. RDJ AV is benaderd om de audiovisuele techniek uit handen te nemen. We hebben een complete geluidsinstallatie opgebouwd. Via vier compacte speakers werden de gesprekken goed verstaanbaar weergegeven in de hal waar de opening plaats vond. Om de sprekers goed te kunnen verstaan is gebruik gemaakt van zes headsets en twee handheld microfoons.

Podium
Om de sprekers meer zichtbaarheid te geven, is er een podium geleverd en opgebouwd. Dit podium is op meerdere hoogtes instelbaar, en kan in diverse afmetingen worden neergezet. Zo hebben we voor iedere situatie een passend podium.

Organiseer je een opening?
En wil je het goed geregeld hebben? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag om de opening naar een hoger plan te tillen met de juiste audiovisuele techniek.

  • Goed geluid
  • Beeldschermen op statief
  • Verlichting
  • Podium
  • Confetti
  • Rode knop

Vindt de opening later in het najaar plaats, aan het einde van de dag? Denk dan ook eens aan het uitlichten van de buitenkant van je (nieuwe) bedrijfspand. Dit geeft ongekend veel sfeer.

We denken graag met je mee om samen een meer dan geslaagde opening te realiseren, op een manier die bij jullie organisatie past.

Hoe kunnen we je helpen?
Laat het ons gerust weten. We denken graag met je mee.
info@rdj-av.nl
0318-845980

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2