Online evenementen vanuit de RDJ Studio

Deze tijd vraagt om bijzondere en creatieve oplossingen. Veel organisaties en bedrijven willen hun klanten of relaties online blijven bereiken en organiseren daarvoor webinars en andere online evenementen. Vaak met interactieve onderdelen in het programma, via Zoom, Teams of een live chat.

De organisatie van een live-event kan een flinke uitdaging zijn. RDJ AV ontzorgt daarbij graag. Vanuit onze eigen flexibele RDJ-studio zijn er talloze mogelijkheden om ook uw online evenement tot een succes te maken. De afgelopen tijd hebben we hiermee veel ervaring opgedaan en we hebben de juiste apparatuur in huis.

De studio heeft een basis inrichting met goede verlichting, camera’s en microfoons. Standaard is er een tafelopstelling of een presentatieopstelling. Uiteraard is ook een andere opstelling mogelijk. De inrichting kan worden uitgebreid met sfeervolle verlichting of accessoires indien gewenst.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2