Dealer event bij De Fietser

Net als voorgaande jaren organiseerde De Fietser in Ede het jaarlijkse Dealerevent. De organisatie hoopte binnen de toen geldende coronamaatregelen 100 bezoekers te mogen ontvangen. De rest zou vanuit huis of elders het event mee maken. Daar waren de voorbereidingen dan ook op gericht. Echter door plotselinge verscherping van de corona-maatregelen werd het event binnen één week omgezet in een volledig online event zonder bezoekers.

RDJ AV realiseerde een complete studiosetting op locatie. Denk aan het podium, een trussconstructie met verlichting, een beeldscherm op statief en uiteraard goed geluid. Ook zorgden onze collega’s voor het het zorgvuldig verduisteren van de (dak)ramen. Met teveel daglicht zou de sfeer in deze ruimte heel anders zijn.

Snel schakelen

In goede samenwerking met de opdrachtgever hadden we ons voorbereid op een hybride evenement met 100 bezoekers op locatie.  Dat vroeg om goede zaalverlichting, geluidsversterking in de zaal en beeldschermen voor het weergeven van presentaties. Een week van te voren werden in een persconferentie strengere maatregelen afgekondigd, waardoor de plannen zijn gewijzigd. In goed overleg met de opdrachtgever hebben we snel kunnen schakelen en gedaan wat nodig was om het evenement volledig online plaats te kunnen laten vinden. Dat is gelukt. De organisatie was dik tevreden. Velen hebben het evenement thuis vanaf de bank of de keukentafel kunnen meemaken.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2