Online Dag van het OV 2021

Op 22 maart 2021 organiseerde CROW de online “Dag van het OV 2021” vanuit hun eigen, al eerder door ons gerealiseerde, studio. Onze collega’s waren de hele dag aanwezig voor de technische ondersteuning.

 

We realiseerden een livestream naar een besloten YouTube-kanaal, voor een talkshow met grote namen uit de OV-wereld, waaronder demissionair staatssecretaris Stientje van Veldhoven. Tevens stonden de resultaten van de Klantenbarometer, de nieuwe ontwikkelagenda Toekomstbeeld OV 2040 en een inspirerende afsluiting op de agenda. Samen met de organisatoren hebben we gezorgd voor een geslaagd online evenement, waarbij wij verantwoordelijk waren voor de techniek. Er waren meerdere sprekers en vooraf opgenomen filmpjes en presentaties.

 

We kijken terug op weer een mooi online evenement!

 

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021