Geluid en licht bij Friends on Ice

Jaarlijks wordt er door Stichting Friends on Ice een prachtige overdekte kunstijsbaan geplaatst van 600 m2 in het centrum van Ede. Compleet met het gezellige Café De Scheve Schaats voor een kop warme choco of een lekkere winterse snack. Stichting Friends on Ice heeft als doel om voor alle inwoners, jong en oud, van de Gemeente Ede en omstreken een sportief evenement te organiseren, waarbij iedereen de schaatsen uit het vet kan halen en kan genieten van oer Hollandse gezelligheid!

RDJ AV draagt hier graag een steentje aan bij door goed geluid en slimme verlichting te leveren. In de voorgaande jaren hing er oude verlichting, die niet alleen voor een hoge energierekening zorgde, maar ook veel warmte gaf. Niet erg efficiënt op een ijsbaan.

In de loop van 2023 is RDJ AV betrokken geraakt bij Stichting Friends on Ice en is er een mooie samenwerking gestart waarbij wij passende audiovisuele apparatuur hebben geleverd als sponsor. Zoals energiezuinige LED-verlichting met erg eenvoudige bediening via een DMX-controller met voorgeprogrammeerde pre-sets. Het gaat nog net niet helemaal vanzelf.

Voor het geluid hebben we voldoende vermogen geleverd om ook het disco-schaatsen te kunnen faciliteren. Naast de grote schaatsbaan en Café De Scheve Schaats is er ook een curlingbaan. Het geluid was voor deze drie zones tegelijk en ook afzonderlijk te regelen, en dat allemaal via een eenvoudig te begrijpen bedienpaneel, precies zoals onze klanten van ons gewend zijn.

We kijken met trots terug op een heel mooi winters project! Veel kinderen, jongeren en volwassenen hebben kunnen genieten van een sfeervolle ijsbaan in hartje Ede. Als sponsor hebben we een mooie bijdrage kunnen leveren. Als sponsor mochten we bovendien veel schaatskaarten weggeven aan diverse Edese maatschappelijke organisaties. Dat maakt het een nóg mooier project.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2