Achtergrondmuziek en werktijdsignalering

De grootste online speelgoedwinkel van Nederland heeft een enorm nieuw magazijn gebouwd in Ede. Gezellige achtergrondmuziek mag in dit nieuwe magazijn uiteraard niet ontbreken. Muziek op de werkvloer zorgt namelijk voor productievere medewerkers en voor meer werkplezier.

Naast achtergrondmuziek in het gehele magazijn en in de kantoorruimtes, is er ook werktijdsignalering gerealiseerd. De start- en eindtijden van de werkdag en de pauzetijden worden door het systeem aangegeven met een zoemer of ander geluid naar keuze.

De werkplekken van de inpakmedewerkers zijn van extra goed geluid voorzien door de luidsprekers boven deze werkplekken te positioneren. Dat werkt pas prettig!

Wij hebben vernomen dat niemand minder dan de Goedheiligman even vanuit Spanje is overgekomen om als belangrijkste klant het nieuwe magazijn officieel te openen.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2