Goed geluid bij van der Veer

Remco van der Veer van bakkerij “Echte Bakker van der Veer” en zijn team zijn echte smaakmakers in Barneveld en Ede. In de prachtige verbouwde winkel in Barneveld, waar de bakkers in het zicht van de klanten aan het werk zijn, ontstond de wens voor muziek op de werkvloer. Uit onderzoek blijkt dat achtergrondmuziek zorgt voor een prettigere werksfeer en zelfs voor verhoogde productiviteit.

Na een gesprek met Remco en een bezoek aan de winkel en bakkerij hebben we een passende oplossing geboden en gerealiseerd. In verschillende ruimtes van de bakkerij is het nu mogelijk om muziek af te spelen én het geluidsniveau per ruimte naar wens aan te passen. Dat leverde complimenten op van de medewerkers in de bakkerij, het systeem bevalt hen uitstekend.

Remco vertelt: ’We hebben nu muziek die echt heel prettig klinkt en een heel eenvoudig te bedienen systeem.’ Na een paar maanden is gevraagd om een kleine aanpassing om de muziekbeleving nog beter te maken. ‘De aanpassing was snel gerealiseerd, mooi maatwerk!’; aldus Remco.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2