Paasbergschool, Ede

De Paasbergschool in Ede kan de komende jaren weer vooruit! Met een nieuwe geluidsinstallatie voor de aula zal de musical dit jaar een nog groter succes worden. Ook leverden we een handige mobiele installatie voor buiten. Hier zullen de leerlingen en de leerkrachten veel plezier aan beleven.

De geluidsinstallatie in de aula hebben we vervangen. We hebben een zeer eenvoudig te bedienen installatie geleverd met maar 3 knoppen. Twee knoppen voor de microfoons en een volumeknop voor de muziek. Met nieuwe draadloze microfoons welke geen bijgeluiden maken bij het vast pakken, is deze set helemaal compleet. Ook lege batterijen zijn verleden tijd door de oplader waar de microfoons na gebruik eenvoudig in kunnen worden gezet.

De mobiele installatie buiten hebben we een update gegeven. Deze is voorzien van nieuwe speakers en microfoons, waardoor deze installatie nu weer storingloos en naar behoren werkt. We wensen de leerlingen en leerkrachten van de Paasbergschool veel plezier met hun nieuwe installatie!

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto