Technova college

In Ede is onlangs het nieuwe Technova college geopend. Bij modern onderwijs hoort een modern en technisch hoogwaardig pand. RDJ AV heeft daar een klein steentje aan mogen bijdragen in de vorm van audiovisuele middelen in het collegetheater, in de zijzaal en in de centrale hal.

In de theaterzaal hebben we een beamer geïnstalleerd met een goede lichtopbrengst. Er wordt geprojecteerd op een strak projectiedoek van 9 meter breed en 5 meter hoog. In deze zaal is een monitorsysteem geïnstalleerd voor het geluid. Deze theaterzaal dient meestal als leslokaal, om leerlingen de theatertechniek bij te kunnen brengen. In de centrale hal hebben we twee JBL-speakers geïnstalleerd zodat ook daar geluidsversterking mogelijk is.

Bovendien is de hal aan de theaterzaal te koppelen door middel van een schuifwand, waardoor het geluid bij voorstellingen en evenementen goed te horen is in de centrale hal, waar het publiek dan plaats kan nemen. Met recht een zeer multifunctioneel gebouw, waaraan we een multifunctionele geluidsinstallatie hebben toegevoegd! Ondanks de complexe installatie is deze eenvoudig te bedienen door middel van een touchscreen welke bij de receptie is geplaatst. Hierdoor kunnen ook de niet-technische mensen goed met deze installatie omgaan.

In de zijzaal zijn veel ramen. Daarom is gekozen voor een projector met een grote lichtopbrengst. Er wordt op de muur geprojecteerd om de zaal zo multifunctioneel mogelijk te houden. In de zijzaal realiseerden we ook een aansluitpunt voor HDMI. In deze zaal is ook geluid nodig, daarom zijn er twee luidsprekers geplaatst.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto