Bethanië, Ede

Ook bij woon-zorgcentrum Bethanië in Ede wordt geregeld vergaderd. Vanwege de aanhoudende coronacrisis ontstond de behoefte om de techniek een update te geven zodat er beter op afstand vergaderd kan worden. Daarom is RDJ AV benaderd. We hebben voor de vergaderzaal een 65”beeldscherm met een PTZ-camera geleverd. Dit scherm kan gebruikt worden voor presentaties en videovergaderingen. Er is een HDMI-aansluiting gekomen om een laptop op aan te sluiten. Ook de audio loopt nu ook via HDMI.
Uiteraard is het geheel zeer gebruiksvriendelijk, waardoor er geen kostbare tijd verloren gaat met het zoeken naar de juiste kabels of het vinden van de afstandsbediening.

 

We wensen de medewerkers van Bethanië veel goede vergaderingen toe!

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021