Presentatieruimtes

Veel bedrijven, kantoren en horecagelegenheden zijn voorzien van een multifunctionele presentatieruimte. Deze ruimtes zijn vaak moeilijk te bedienen voor het personeel of de klanten. Dat is nu verleden tijd!

Met de nieuwste technieken automatiseren wij uw presentatieruimte. Beamers gaan vanzelf aan, presentatieschermen komen automatisch naar beneden, pc’s starten op, en dat alles met één handige knop! Ook zorgen wij ervoor dat het geluid altijd werkt, alleen de nodige knoppen (aan/uit/volume) zijn te bedienen via een bedienpaneel. Niemand hoeft zich meer af te vragen of de beamer en het geluid het wel zullen doen.

1 2

Barco Clickshare
De Barco ClickShare is momenteel een erg gewilde oplossing voor presentatieruimtes. Barco ClickShare is het antwoord op de alledaagse uitdagingen in de vergaderkamers. Het is een innovatieve oplossing die het gedoe van verbinding maken met de aanwezige videofaciliteiten wegneemt, zodat spontane samenwerking met één druk op de knop mogelijk wordt. Deze oplossing werkt met Windows, Mac, Linux, iOS, Android.

Het gebruik van Barco ClickShare is erg eenvoudig. Bij het aanzetten van het scherm komt er een overzichtelijke handleiding in beeld als startpagina. Deze handleiding wordt aangepast aan uw eigen huisstijl.

Wilt u de ClickShare een week gratis proberen? Neem dan contact met ons op!

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV