VPVA Notarissen, Ede

Van Putten Van Apeldoorn notarissen is een laagdrempelig notariskantoor met een groot dienstenpakket voor zowel particulieren als voor zakelijke opdrachtgevers. Onlangs benaderden zij RDJ AV omdat er behoefte was aan audiovisuele vergaderapparatuur.

We hebben een Samsung Flip aan de muur gemonteerd, op verzoek voorzien van een HDMI-kabel, om op eenvoudige wijze een laptop aan te kunnen sluiten als aanvulling op de draadloze verbindingsmogelijkheden.

Ook is er een 65” beeldscherm geleverd op een verrijdbare trolley, voorzien van een Logitec MeetUp conferentie systeem. De trolley is voorzien van een laptop plateau en de MeetUp set is onder het scherm gemonteerd.

Wanneer men in de toekomst met meerdere mensen tegelijk vanuit de kantoorruimtes wil vergaderen, waarbij er ook enkele collega’s vanuit huis meedoen, dan kan dat met deze handige videoconferentieoplossing. Zo is Van Putten Van Apeldoorn goed voorbereid als de coronamaatregelen weer wat meer losgelaten kunnen worden.

We wensen de medewerkers van VPVA Notarissen veel plezier met de nieuwe vergaderapparatuur!

Een vergelijkbare oplossing hebben we gemaakt bij MKTBR in Ede. Hier hebben we een verrijdbare Samsung Flip geleverd, voorzien van een MeetBar. Zo zorgen we in elke situatie voor de best passende audiovisuele oplossing. Bent u op zoek naar nieuwe vergaderapparatuur? We komen vrijblijvend langs bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken én te laten zien. Neem gerust contact met ons op!

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2