MKBTR, Ede

Elke onderneming topfit maken en houden. Dat is wat MKBTR doet. Bij RDJ AV weten we dat zij deze belofte waar maken; we maken al jaren gebruik van de expertise die MKBTR heeft op gebied van o.a. bedrijfsvoering, financiën, wet- en regelgeving, belastingen en salarisverwerking.

Ook bij MKBTR ontstond de wens om op een eenvoudige manier in contact te blijven met klanten en/of medewerkers die vanuit huis werken. Daarom hebben we in de vergaderruimte een MeetBar geïnstalleerd op de al eerder door ons geleverde Samsung Flip. Deze combinatie zorgt voor een flexibele en eenvoudig te gebruiken vergaderoplossing!

Doordat de Samsung Flip verrijdbaar is, kan deze opstelling ook in een grotere ruimte worden gebruikt, voor situaties waarin meer mensen vanuit kantoor willen deelnemen aan een online meeting.

We wensen de medewerkers en klanten van MKBTR veel plezier van de nieuwe vergaderapparatuur!

Reactie van de klant:
We zijn erg blij met deze oplossing van RDJ AV! Dank voor het advies en de oplossing!”

Cornelis van Kralingen
Financieel adviseur bij MKBTR

Meer weten over de MeetBar?
https://rdj-av.nl/meetbar/

Een vergelijkbare oplossing hebben we gemaakt bij VPVA Notarissen in Ede. Daar hebben we een beeldscherm op een verrijdbare trolley geleverd, voorzien van een Logitec MeetUp conferentie systeem. Zo zorgen we in elke situatie voor de best passende audiovisuele oplossing. Bent u op zoek naar nieuwe vergaderapparatuur? We komen vrijblijvend langs bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken én te laten zien. Neem gerust contact met ons op!

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2