Technofil, Ede

 Technofil is gevestigd in Ede en heeft zich sinds 2000 gespecialiseerd in luchtfilter toepassingen. Technofil biedt een compleet pakket aan diensten voor die plek waar u schone lucht wenst.

Onlangs hebben zij RDJ AV benaderd voor een AV-installatie in hun vergaderruimte. We hebben een 65” display van Sony aan de wand gemonteerd. Deze geeft ook bij veel daglicht een helder beeld. Er kan eenvoudig draadloos gepresenteerd worden op het scherm via een WiDi adapter.

 

Ook aan goed geluid is gedacht. We hebben een geluidsinstallatie geleverd met een Powersoft versterker. Deze is zeer energiezuinig en schakelt automatisch naar standby wanneer hij niet gebruikt wordt.  Er zijn kleine speakertjes aan de wand gemonteerd en voor de lage tonen is er een subwoofer aangesloten. Deze is in het wit geleverd en in een hoek van de ruimte aan de wand gemonteerd. Zo verdwijnt hij (bijna) uit het zicht. Door de inzet van de subwoofer verbetert de geluidskwaliteit enorm.

Kortom: een eenvoudige, functionele en gebruiksvriendelijke oplossing waar de medewerkers en klanten van Technofil weer jarenlang mee vooruit kunnen.

 

Reactie van de opdrachtgever:

“Super netjes en vakkundig werk!”

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021