Emerson, Ede

Bij Emerson hebben we halverwege 2019 de apparatuur in de videoconference ruimte geïnstalleerd. Met de Cisco Roomkit VC unit kan er eenvoudig met alle locaties van Emerson over de gehele wereld gebeld worden. Op de twee 84” displays worden tegelijk de andere locatie en de presentatie weergegeven. Iedereen die zich in de vergaderruimte bevind is goed te horen via tafelmicrofoons. Als er gebeld wordt gaan de schermen automatisch aan. Geen gedoe met knoppen of afstandsbedieningen.

 

Via een mooi touchscreen kan er snel een telefoonnummer worden gebeld of een andere ruimte of persoon worden opgeroepen. Naast geluid geeft dit scherm ook live beeld weer, voor nog beter contact. Om eenvoudig presentaties weer te kunnen geven op het grote scherm wordt gebruik gemaakt van de Barco Clickshare. Via een handige dongel kan met één druk op de knop het beeld van de laptop worden weergegeven op het grote scherm. Switchen van presentaties is ook erg eenvoudig: met één druk op de knop komt de presentatie van een andere laptop in beeld.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2