Nieuwbouwproject EeStairs

EeStairs ontwerpt en realiseert uitzonderlijke trappen voor projecten over de hele wereld. Onlangs is EeStairs verhuisd naar een nieuw en energieneutraal pand in Barneveld. We hebben in opdracht van Leertouwer een gave videowall geplaatst en de vergaderruimtes voorzien van audiovisuele faciliteiten.

Videowall: een echte eyecatcher!
In de ontwerpstudio hebben we een videowall geplaatst van 138 inch (=3,5 meter!)
Op deze videowall worden beelden getoond van gerealiseerde projecten. Daarnaast is het mogelijk om beelden te tonen vanaf een smartphone of laptop. Omdat bij mooie beelden ook goed geluid hoort, is gekozen voor een soundbar met subwoofer. Deze is geleverd in exact dezelfde breedte als de videowall. De negen schermen van Samsung sluiten perfect op elkaar aan en zorgen voor een geweldig beeld!

LCD-schermen
In de kantine, drie vergaderkamers en in de centrale hal waren LCD-schermen gewenst van 55 inch. Gekozen is voor schermen van LG. Op deze schermen is een narrowcastingsysteem en een Apple TV aangesloten. In de kantine hebben wij een scherm geplaatst met een narrowcasing systeem, waarbij de medewerkers worden geïnformeerd over interne zaken zoals verjaardagen, voorschriften en nieuwe collega’s. Omdat het pand erg groot is, worden tevens de camera’s weergegeven als er beweging wordt gedetecteerd rondom het pand.

BREEAM certificering
BREEAM-NL is een duurzaamheidskeurmerk voor nieuwe gebouwen. Het is een instrument om de duurzaamheid van nieuwe en bestaande gebouwen te meten en te beoordelen. Het nieuwe pand van EeStairs is energieneutraal en behoort tot de meest duurzame productielocaties van Nederland.
In de hal hebben we een groot scherm geplaatst met beeldschermreclame om medewerkers en klanten te informeren over energiebesparende maatregelen. Met het Dynamisch Reizigersinformatiesysteem (DRIS) worden klanten en medewerkers geïnformeerd over het openbaar vervoer. Hiermee worden extra punten toegekend aan de BREEAM-NL certificering.(TRA 7)

Op het scherm wordt de actuele en duurzame informatie getoond:

  • Duurzaamheidstips voor kantoor en werkplaats
  • Real-time reizigersinformatie naastgelegen NS-stations
  • Real-time reizigersinformatie naastgelegen bushalte
  • Live verkeersinformatie
  • Weer en nieuws-updates
  • Weergave van de gebruikte energie van laadpalen elektrische auto’s
  • Weergave van energie uit zonnepanelen

Geluidsinstallatie
De kantine in het vorige pand van EeStairs was voorzien van een geluidsinstallatie die we gedeeltelijk konden hergebruiken. Dat is naast een kostenbesparing ook erg duurzaam. Om de installatie geschikt te maken voor het nieuwe pand, hebben we een versterker, luidsprekers en een werktijdensignalering toegevoegd. De medewerkers en bezoekers van EeStairs kunnen genieten van kwalitatief goed geluid. De installatie is bovendien eenvoudig te bedienen.

We bedanken Leertouwer voor deze mooie opdracht en wensen EeStairs veel plezier met de nieuwe schermen en systemen.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto