Aquaco, Ede

Aquaco is specialist in watertechniek en is gevestigd in Ede.  Zij ontwerpen en installeren o.a. beregeningsinstallaties, luchtbevochtingssystemen, fonteinen, brandbestrijdingssystemen en veldverwarmingssystemen. We kwamen met elkaar in contact op de Vakbeurs Sportaccommodaties in Houten, waar wij stonden omdat we de sportvelden van helder geluid willen voorzien, en zij presenteerden er hun beregeningsinstallaties. Erg leuk dat de ontmoeting op de vakbeurs tot dit mooie project heeft geleid.

Kortgeleden is Aquaco naar een compleet energieneutraal nieuwbouwpand in Ede verhuisd. RDJ AV heeft beide vergaderruimtes ingericht met moderne audiovisuele middelen.

 

In de grote vergaderruimte hebben we een zeer eenvoudig te bedienen vergadersysteem ontworpen en gerealiseerd. Er hangt een 85” extra helder scherm aan de wand, waarop gepresenteerd kan worden. In de vergadertafel hebben we een tafeldoos gemonteerd, met een HDMI, VGA en USB-C video aansluiting. Ook is er gezorgd voor een autoswitch, waardoor de juiste aansluiting altijd automatisch wordt geselecteerd. Onder de tafel is alle bekabeling netjes weggewerkt. Geen losse kabels en snoeren waar je in verstrikt raakt, of een slordige aanblik vanuit de deuropening.

 

 

In de kleine vergaderruimte hebben we een Samsung Flip geleverd en geïnstalleerd. Voordat de opdracht rond was hebben we eerst een demo gegeven en laten zien hoe veelzijdig de Samsung Flip is. Zo kun je er bijvoorbeeld draadloos mee presenteren, vervangt hij het ouderwetse whiteboard, kun je aantekeningen maken over de presentatie heen en deze ook opslaan en versturen per e-mail. Van deze ruimte zijn geen foto’s gemaakt.

We wensen de medewerkers, klanten en leveranciers van Aquaco veel werk- en vergaderplezier in het nieuwe pand!

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021