Opening nieuw pand VBW

Onlangs heeft VBW (Vereniging Bloemist Winkeliers) in Ede hun nieuwe pand geopend. RDJ AV verzorgde hierbij binnen en buiten de feestelijke verlichting. In de voorbereiding werd vrij snel duidelijk dat het pand enigszins verscholen ligt tussen de ‘Edese bossen’. Hoewel dit voor de locatie zelf heel mooi is, wilde onze opdrachtgever dat speciaal voor deze dag het pand er goed verlicht en feestelijk uit mocht springen.

 

Wij hebben dit gerealiseerd met krachtige LED-lampen rondom de locatie zodat bij aankomst en vanaf de parkeerplaats het pand goed te zien was. De eveneens door ons geleverde rode/groene loper – die de bedrijfskleuren symboliseren – werd aangelicht met accu-LED-lampen. Ook binnen hebben we deze accu-lampen veelvuldig ingezet. Hierdoor waren we zeer flexibel in de plaatsing, is de oplevering mooi strak uitgevoerd en is er geen gevaar voor bezoekers die struikelen over de bekabeling. Alle verlichting is waterdicht (IP65) dus zeer geschikt en veilig voor buitengebruik.

Voor het officiële moment zorgden we voor een compacte en subtiele geluidsset met draadloze microfoon, zodat ook iedereen de toespraak kon horen. Naast de feestelijke sfeer die met licht gecreëerd is, maakte Mr. Allegaartje met jazzy achtergrondmuziek deze opdracht compleet.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021