Eenvoudig vergaderen op kantoor

Bij Malkander in Ede hebben we meerdere ruimtes ingericht met vergaderapparatuur.

Zo is er in een algemene ruimte gekozen voor een 75” beeldscherm, met een Biamp Video Conferencing Bar met actieve noice canceling. In deze ruimte wordt ook narrowcasting ingezet om interne informatie gemakkelijk met collega’s en bezoekers te kunnen communiceren. De bediening is eenvoudig via een bedienpaneel. Technische kennis is niet nodig om de apparatuur te kunnen bedienen.

In een kleinere vergaderruimte is een 65” beeldscherm opgehangen, met een video-vergaderoptie via de Meetbar en in de directiekamer is een 43” beeldscherm gekomen, ook met de Meetbar ten behoeve van videovergaderingen.

Naast het realiseren van deze wensen hebben we ook meegedacht met de gebruikers over de gebruiksvriendelijkheid van de apparatuur. Na oplevering is een korte uitleg en gebruikstraining gegeven over het nieuwe systeem, zodat men er goed zelfstandig mee overweg kan.

Op alle schermen kan gemakkelijk een laptop worden aangesloten, waardoor er eenvoudig door iedereen gebruik gemaakt kan worden van de vergaderapparatuur, via de eigen laptop.

Vergaderen op afstand en het communiceren van interne informatie is zo een stuk gemakkelijker geworden!

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2