De Lunterse Boer Lunteren

In hotel / restaurant / vergadercentrum de Lunterse Boer in Lunteren hebben we twee vergaderruimtes voorzien van een nieuwe audio- en video-installatie. Zo hebben we twee nieuwe Full-HD-beamers opgehangen, een Barco ClickShare-systeem geleverd en de audio-installatie vervangen.

De audio-installatie is eenvoudig bedienbaar gemaakt door middel van een ingebouwd bedienpaneel in de wand. Een presentatie starten is nu heel eenvoudig! Lastige installaties met veel knoppen zijn verleden tijd. Ook het koppelen van de twee zalen gaat nu met één druk op de knop!

Barco ClickShare
Barco ClickShare is het antwoord op de alledaagse uitdagingen in de vergaderkamers. Het is een innovatieve oplossing die het gedoe van verbinding maken met de aanwezige videofaciliteiten wegneemt, zodat spontane samenwerking met één druk op de knop mogelijk wordt. Deze oplossing werkt met Windows, Mac, Linux, iOS, Android.

Het gebruik van Barco ClickShare is erg eenvoudig. Bij het aanzetten van het scherm komt er een overzichtelijke handleiding in beeld als startpagina. Deze handleiding wordt aangepast aan uw eigen huisstijl.

Dit project is uitgevoerd in samenwerking met installateur Leertouwer uit Barneveld.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto