Infozorg, Oosterbeek

In het voorjaar van 2017 hebben wij samen met Leertouwer een mooi project opgeleverd bij Infozorg in Oosterbeek. Infozorg helpt zorgorganisaties in de Care en Cure (VVT, GGZ, Jeugdzorg) om hun informatiehuishouding inclusief managementinformatie-voorziening op orde te krijgen en te houden. Om dit mooie doel goed vorm te kunnen geven, was er behoefte aan vernieuwing van de AV-apparatuur.

Eén van de beamers was aan vervanging toe en in de vergaderruimte was de behoefte aan een nieuw LCD-scherm inclusief webcam voor online vergaderen en het vastleggen van de diverse bijeenkomsten. Tevens was er de wens om makkelijk en eenvoudig tussen de diverse laptops en iPads te kunnen schakelen om zo kennis en informatie te delen.

In het grote kantoor, waar diverse werkplekken zijn maar waar ook presentaties worden gegeven, is de oude beamer vervangen voor een krachtig nieuw model. Hiermee kan de komende jaren weer optimaal gebruik worden gemaakt van de ruimte. In de boardroom/vergaderruimte is een 65” Full HD scherm opgehangen en voorzien van een webcam. Hiermee kan op eenvoudige wijze een vergadering worden vastgelegd of online worden vergaderd met collega’s aan de ander kant van de wereld. Door middel van een bedieningspanel in de wand kan er eenvoudig worden gekozen waar er op dat moment gebruik van moet worden gemaakt.

De ruimte is tevens voorzien van een Barco Clickshare systeem. Hiermee kan met een druk op de knop worden gewisseld tussen de laptops. Dit voorkomt de onrust tijdens de vergadering door het het wisselen met kabels en vervelend geschakel van de beamer die soms het signaal niet goed oppakt. Door gebruik te maken van Clickshare kan er dus effectiever en meer geconcentreerd gewerkt worden. Het systeem werkt eenvoudig, intuïtief en je hebt er geen cursus voor nodig. Maak je geen gebruik van een laptop? Via de Clickshare app kan je ook met je tablet of smartphone deelnemen aan het uitwisselen van informatie!

Is uw interesse gewekt om ook een upgrade te laten doen van uw AV-installatie of heeft u interesse om het Barco Clickshare te gaan gebruiken bij uw meetings? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto