Audiovisuele middelen voor GMB

GMB Services is een multitechnisch specialist op het gebied van afvalwater, drinkwater en milieu. We hebben drie vestigingen, in Zutphen, Opheusden en Heerjansdam voorzien van audiovisuele middelen.

Zutphen
Op de vestiging in Zutphen hebben we een 86-inch LCD-scherm met touchfunctie gemonteerd. Dat was nog best een uitdaging, omdat de wand in de vergaderruimte niet stevig genoeg is voor een scherm van 73,5 kilo én we niet kunnen boren in de vloer vanwege de vloerverwarming. Daarom hebben we een vrijstaande LCD-lift op statief geleverd, die voorzien is van een grote vloerplaat. Het gaat hier om een spiksplinternieuw product van SmartMetals, die wij als eerste mochten leveren!

Op deze locatie hebben we ook een scherm gemonteerd voor narrowcasting. Dit Full-HD scherm is geschikt voor intensief gebruik: 20 uur per dag / 7 dagen per week.

Opheusden
Op de vestiging in Opheusden is ook een 86-inch LCD-scherm gemonteerd op een lift. Ook hier hadden we te maken met een uitdaging, omdat de muur het scherm niet kan dragen en er vloerverwarminging in de vloer zit. Deze lift steunt op de vloer en zit vast aan de muur. Het scherm kan omhoog en omlaag, zodat iedereen er op zijn/haar eigen hoogte mee kan werken.
Ook hebben we in deze vergaderruimte een luidsprekerset geleverd van Apart Audio. Deze luidsprekers schakelen vanzelf in wanneer er geluid wordt afgespeeld. Ook gaan ze vanzelf uit als er geen geluid meer wordt aangeboden.

Heerjansdam
Op de vestiging in Heerjansdam in Zuid-Holland bevinden zich veel ramen in de vergaderzaal. Daarom is er een beamer nodig met veel lichtopbrengst. Er is gekozen voor een Panasonic projector met een lichtopbrengst van 5500 ANSI lumen. Deze beamer is met een plafondbeugel aan het plafond gemonteerd. Het bestaande projectiescherm is vervangen door een elektrisch projectiescherm.
Deze installatie wordt bediend met behulp van een duidelijk bedienpaneel. Als de projector wordt ingeschakeld, gaat automatisch ook het projectiescherm naar beneden. Op deze locatie hebben we ook een LCD-trolley geleverd.

Reactie van de klant
Ben zeer tevreden over hoe het gaan is, fijne mensen om mee te werken en wat ik zo merk, heel kundig.
Zowel het inventariseren (ook meedenken) als de uitvoering is prettig verlopen.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto