AV Triathlon, Amersfoort

AV Triathlon is een enthousiaste atletiek- triatlon- en wandelvereniging met ongeveer 1150 leden. Dit is één van de grotere atletiekverenigingen in Nederland. Ook landelijk wordt door hen op hoog niveau gepresteerd, zowel door jeugdteams als door individuele jeugdatleten, hardlopers en triatleten. AV Triathlon is ook een gezellige vereniging, met een leuk clubhuis in het bosgebied Birkhoven.

RDJ AV heeft het clubhuis voorzien van een kwalitatief goede geluidsinstallatie, die gemakkelijk te bedienen is voor personeel en vrijwilligers. De wens was om voldoende vermogen te krijgen om een feestje te kunnen bouwen. Daarom is gekozen voor de Apart Pubset, die veel wordt ingezet in café’s, restaurants en sportcafé’s.  De installatie is compleet gemaakt met een internetradio, bluetooth ontvanger en een eenvoudige voorversterker. AV Triathlon zal de komende jaren ongetwijfeld met veel plezier gebruik maken van de nieuwe installatie!

 

Apart Pubset
Deze populaire set bestaat uit 6 MASK8 luidsprekers, 2  SUB 2400 subwoofers en de bijbehorende CHAMP-3D-versterker. Deze zijn volledig op elkaar afgestemd.

De Pubset wordt versterkt door de 3-kanaals digitale CHAMP-3D-versterker met een ingebouwde high-class DSP processor. Een groot voordeel is zijn convectie koeling, die ongevoelig is voor stof en tevens onderhoudsvrij. Ideaal voor sportverenigingen! De versterker heeft drie standen wat hem zeer geschikt maakt in ruimtes waar verschillende mensen gebruik maken van de installatie. De functies op de versterker kunnen volledig worden afgeschermd, waardoor alleen het volume nog te bedienen is. Hierdoor kan de installatie niet door onkunde worden ontregeld.
De ongeëvenaarde MASK8 top luidsprekers brengen kristalheldere hoge en midden tonen. De zeer aangename en volle bassen worden geproduceerd door de SUB2400 subwoofers.

Betaalbaar en 5 jaar fabrieksgarantie
Al met al is dit de ideale set voor sportclubs. Naast de functionaliteiten is deze set ook nog eens goed betaalbaar én zit er maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie op de apparatuur! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw sportaccomodatie? Neem gerust eens contact met ons op!

 

 

 

 

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021