SKV Wageningen

Bij voetbalvereniging SKV Wageningen ontstond de wens voor een betrouwbare en goede geluidsinstallatie in de kantine die af en toe ook wat harder kan. We hebben samen met het bestuur van SKV gekozen voor een zeer flexibele oplossing met een twee zone voorversterker. Dit is een apparaat die signalen van alle kanten kan verwerken, optimaliseren en routeren naar de juiste speakers. Het mooie van dit systeem is, dat alle instellingen achterop de voorversterker zitten, waardoor deze installatie niet ontregeld kan worden door onkunde. Dit komt de levensduur en de betrouwbaarheid ten goede. Op de voorversterker zijn 4 muziek ingangen en 2 microfoon ingangen te gebruiken, waardoor de installatie voldoende capaciteit heeft om alle nodige geluidsbronnen aan te sluiten.

 

In de kantine hebben we zes speakers van MAG audio geïnstalleerd. Deze speakers geven een goed geluid en kunnen ook gebruikt worden op een stevig volume bij een feestje. Samen met de subwoofer voor de weergave van de lage tonen is het geluid op en top voor elkaar in de kantine!  Natuurlijk moeten kampioenen kunnen worden toegesproken door hun coach en zijn er meer situaties te bedenken waarin je goed verstaanbaar wilt zijn. Daarom hebben we draadloze microfoon van Sennheiser geleverd. Deze heeft een goed bereik.

Alle apparatuur is ingebouwd in een rack met afsluitbare (zij)deuren. Hierdoor kan niemand onbedoeld aan de installatie komen. De ervaring leert dat de installatie hierdoor een stuk stabieler wordt. Dat komt de levensduur ook weer ten goede. Zeker voor verenigingen waar veel verschillende vrijwilligers werkzaam zijn is dit wel aan te raden.

 

Soms is het handig om een telefoon of laptop te kunnen koppelen met de geluidsinstallatie. Daarom hebben we een  bluetooth receiver en een mini-jack aansluiting geleverd. Zo is de audioinstallatie van SKV Wageningen helemaal up to date en kan er een feestje gebouwd worden in de kantine!

 

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto