Zwembad, Holten

Omdat de geluidsinstallatie van het buitenzwembad in Holten niet meer goed functioneerde is RDJ AV benaderd en hebben we een deel van de installatie vervangen.

We hebben twee Community R.35-3896 speakers gemonteerd op een weersbestendig dakstatief. Deze speakers zijn speciaal gemaakt voor outdoor gebruik en zijn uiterst weersbestendig. De fabrikant is erg overtuigd van zijn product, want er zit maar liefst 15 jaar garantie op de waterdichtheid van de UV-bestendige glasvezel behuizing. Vele sportaccommodaties kiezen daarom ook voor deze luidspreker. Een goede keuze, er zijn nog nooit problemen mee geweest. Wist u dat deze speakers ook in het nieuwe Thialf hangen?

 

In tegenstelling tot veel andere outdoorspeakers klinkt het geluid uit deze speakers fantastisch, zowel voor muziek als spraak. Er zit veel power in en ook de lage tonen worden goed weergegeven. Wij besparen niet op de details, daarom hebben we deze speakers aangesloten met UV-bestendige kabels zodat deze geluidsinstallatie jarenlang mee gaat.

 

De muziek wordt weer gegeven via de populaire internetradio van Apart Audio: de PMR4000RMKIII. Dit is een erg veelzijdige en gebruiksvriendelijke mediaplayer met internetradio, DAB+/FM-tuner, Spotify en een USB mediaplayer. Op deze internetradio geeft de fabrikant 5 jaar garantie.

Met deze aanpassing is het buitenbad weer klaar voor veel zwemplezier, zodra de temperatuur weer oploopt.

Meer informatie over onze sportprojecten is ook te vinden op de website van Sport-Speaker.nl

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021