De Gelderhorst, Ede

De Gelderhorst is een  centrum voor oudere doven in Ede. We hebben daar onlangs een nieuw narrowcasting systeem geleverd met zes schermen.
Er zijn twee schermen opgehangen in het centrale gebouw: een scherm van 65” bij het restaurant en een scherm van 55” bij de entree. Deze schermen hebben een ingebouwde narrowcastingplayer. In de vier appartementencomplexen hebben we in de hal op de begane grond ook een scherm gemonteerd, zodat bewoners bij de ingang de mededelingen kunnen zien en lezen.

Op het moment dat onderstaande foto’s gemaakt werden, draaide de content nog niet op de schermen.

 

De content die op de schermen zal worden weergegeven wordt door de mensen van de Gelderhorst zelf gemaakt en up to date gehouden. Er kunnen zowel tekst en foto’s worden weergegeven, maar ook filmpjes welke zijn voorzien van gebarentaal.
In een korte training hebben we de werking van het systeem uitgelegd. Deze training vond plaats met behulp van een doventolk. We waren erg onder de indruk van de snelheid waarmee getolkt en gecommuniceerd werd!

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2