Leverbaar: Skaarhoj PTZ Wiz V2

Leverbaar: Skaarhoj PTZ Wiz V2

Ga terug naar het overzicht

Wij hebben als eerste bedrijf in Nederland de Skaarhoj PTZ Wiz V2 binnen!

Na de eerste versie van deze compacte controller voor PTZ-camera’s, is nu de verbeterde versie beschikbaar én nu al bij ons op voorraad! Deze controller heeft een verbeterde ergonomische behuizing, waarmee hij makkelijker te bedienen is. Daarbij zijn er bij de knoppen kleine displays toegevoegd. In dit display kan men de functie(s) van de knop er onder weergeven.

Zeker voor kerken die werken met één of twee camera’s is dit een zeer eenvoudige oplossing voor het streamen van beelden.

Ook bij deze PTZ WIZ V2 controller is elke knop apart te programmeren. Met de 4-weg knoppen kunnen eenvoudig meerdere functies onder één knop worden toegevoegd. Ook de kleur van de knoppen is programmeerbaar. De kleur van de knop geeft de status van de verbonden apparaten weer. Al met al een zeer veelzijdige controller! Kijk op www.skaarhoj.com voor uitgebreide controller instructievideo’s of neem contact met ons op voor een demo!

Prijs: €869,- (excl. btw)

De eerste klant die de PTZ Wiz geleverd heeft gekregen is De Achthoek in Scherpenzeel. Lees meer over dit project op de projectpagina.

 

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2