Sportaccommodaties

Recente projecten

MFC Doelum Renkum

Recente projecten

MFC Doelum, Renkum

De gemeente Renkum heeft een geheel nieuw multifunctioneel sportcentrum aan de Hogenkampseweg in Renkum laten bouwen. In samenwerking met installateur ITN hebben we deze sportaccommodatie voorzien van audiovisuele middelen.

Achtergrondmuziek en omroep
Het hele complex; de sporthallen, zwembad, de kantine, fitnessruimte en de multifunctionele ruimtes zijn voorzien van geluidsinstallaties ten behoeve van achtergrondmuziek en omroep. Daarnaast zijn er LCD-schermen geplaatst voor narrowcasting en presentatiedoeleinden.

Bekijk dit project

Recente projecten

Van der Knaaphal, Ede

Vorig jaar is in Ede een nieuwe topsporthal gebouwd: de Van der Knaaphal. Alles in en aan deze sporthal is er op gericht het beste uit jezelf te halen. Deze sporthal is bedoeld voor topsport en gave evenementen, daar hoort ook uitstekend geluid bij met moderne bedieningsmogelijkheden.

Sporthal
De sporthal zelf is op te delen in drie kleinere zalen, door middel van een vouwwand. In elk deel zitten twee JBL-topspeakers en een subwoofer. Door middel van een iPad kunnen de drie zalen eenvoudig los van elkaar, of juist allemaal tegelijk worden bediend. Zo is het mogelijk om in de drie zalen, drie verschillende muziekbronnen via Bluetooth weer te geven.

Bekijk dit project

Recente projecten

Sportcentrum Rijkerswoerd, Arnhem

Sportaccommodatie Rijkerswoerd in Arnhem heeft geïnvesteerd in een zeer complete geluidsinstallatie, waardoor de hele accommodatie klaar is voor de toekomst. Het hele pand maakt nu gebruik van één centrale installatie, waarbij verschillende zones kunnen worden opgeroepen.

Sportvelden
Op de sportvelden buiten is goed geluid ook van belang. Niet alleen voor de live wedstrijdverslagen, maar ook in het kader van de veiligheid. Er zijn weer- en UV-bestendige luidsprekers van het merk Community geplaats met voldoende vermogen voor uitstekende spraakverstaanbaarheid op het hele terrein. Deze luidsprekers zorgen zelfs op grote afstand nog voor goede verstaanbaarheid.

Bekijk dit project
Geluidsinstallatie voetbalveld

Recente projecten

Sparta, Nijkerk

Sportcomplex De Ebbenhorst van VV Sparta Nijkerk is uitgerust met een nieuwe geluidsinstallatie. Het nieuwe audiosysteem komt tegemoet aan de wens van het bestuur van Sparta Nijkerk om meer sfeer te brengen rondom de wedstrijden.

Demo
We hebben een vrijblijvende demo gegeven met de hoornluidsprekers van Community tijdens een belangrijke wedstrijd van Sparta, waarbij alle tribunes bezet waren. Al voor aanvang van deze wedstrijd was het bestuur overtuigd van de kwaliteit.

Bekijk dit project

Centrale bediening

Er wordt in Nederland veel gesport, na werktijd of in het weekend. Lekker even ontspannen in de buitenlucht of in een mooie sportschool. Hoe er ook gesport wordt, overal zijn audiovisuele middelen nodig. Denk maar aan geluidsinstallaties ten behoeve van omroep en achtergrondmuziek of LCD-schermen voor narrowcasting en presentatiedoeleinden in de hal of kantine.

Het is dan wel zo handig als al deze apparatuur op een eenvoudige manier bediend kan worden. Wij bieden degelijke oplossingen, waarbij de geluidsinstallatie, het omroepsysteem, de beeldschermen, verlichting en zelfs zonwering via één systeem bediend kan worden, bijvoorbeeld via een iPad en/of een touchscreen aan de wand. We informeren u graag! Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van geluidsinstallaties op sportaccommodaties als voetbalvelden, hockeyvelden, atletiekbanen en tennisvelden,
maar ook in sporthallen, zwembaden en sportkantines.

  • Altijd een simpele bediening voor uw vrijwilligers
  • Installaties die 20 tot 30 jaar lang mee gaan
  • Minimaal 5 jaar garantie op alle apparatuur

Download de nieuwste folder van Sport-Speaker.nl! 

Werkwijze sportprojecten

Als u gaat investeren in een nieuwe audiovisuele installatie voor uw sportaccommodatie, wilt u zich goed laten informeren over alle moderne technische mogelijkheden, omdat u een installatie wilt aanschaffen die de komende jaren aan alle wensen voldoet. Het laatste wat u wilt is spijt krijgen van verkeerde keuzes. Wij begeleiden u daarom graag vanaf de eerste oriëntatie tot de aanschaf van de nieuwe installatie.

De eerste stap is de oriëntatiefase. We komen langs op locatie en proberen zo helder mogelijk boven tafel te krijgen wat uw wensen zijn. Ook helpen we u om ‘out of the box’ te denken. Soms houden klanten iets voor onmogelijk, dan is het onze uitdaging om dit toch te realiseren. We denken met u mee en schrijven daarna een passend voorstel voor uw situatie.

Onze werkwijze

5 jaar garantie op Community

Onze apparatuur is altijd van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor kunnen we op veel van onze merken tot 5 jaar garantie geven! Zoals bijvoorbeeld op de luidsprekers van Community. Zij staan vooral bekend vanwege hun high-performance outdoor luidsprekers, waaronder de R-Serie. Deze zijn uitermate geschikt voor gebruik in stadions, zwembaden, sporthallen en op sportvelden. Deze R-Serie heeft zelfs garantie tot 15 jaar op waterdichtheid!

Bent u beheerder van een sportaccommodatie, zoals een voetbalveld, atletiekvereniging, sporthal of zwembad, dan komen wij graag met u in gesprek om te kijken hoe wij de muzikale beleving en spraakverstaanbaarheid in uw accommodatie kunnen optimaliseren. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0318-845980 of via henk@rdj-av.nl.

Verhuur voor sportevenementen

Wij verhuren professionele apparatuur voor geluid, licht en video aan organisatoren van sportevenementen. Denk bijvoorbeeld aan wielerrondes, sportwedstrijden, zowel binnen als buiten, turn- en dansvoorstellingen en allerlei andere sport-gerelateerde activiteiten.

Indien gewenst leveren we de apparatuur bij u op locatie af, sluiten alles aan en halen het na afloop weer op. Ook is het mogelijk dat wij aanwezig blijven voor technische ondersteuning. We zorgen er voor dat de apparatuur die u krijgt voldoet aan uw wensen en past bij de situatie. Heeft u advies nodig? Dan denken we met u mee en zorgen voor een passende oplossing.

RDJ AV is dé partij voor u en uw sportclub

  • Gegarandeerd een werkende installatie
  • Hoogwaardige apparatuur
  • Goede technische ondersteuning
  • Telefonisch goed bereikbaar

Verhuurprojecten

Wij zijn er ook voor professionele technische ondersteuning bij sportevenementen. Zoals bij de uitverkochte Peter Pan show van gymnastiekvereniging Dok. Een dag voor de show zijn we begonnen met het opbouwen van licht, geluid en het beeld. In het kader van de veiligheid hebben we de kabels extra goed vastgetaped. Tijdens de shows zaten er drie collega’s achter de knoppen. Eén voor het instarten van de juiste muziek op het juiste moment, één voor de lichtshow en één voor het instarten van de videobeelden. De organisatie van de show was meer dan tevreden met het eindresultaat. Dit hadden ze met enkel vrijwilligers niet voor elkaar gekregen.

Lees meer over deze show

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2