Unieke Verhuurprojecten

Unieke Verhuurprojecten

Ga terug naar het overzicht

Dat zijn de ingrediënten voor een geslaagd bedrijfsfeest of bedrijfsopening. We mochten in september een recordaantal bedrijven ondersteunen met de juiste audiovisuele middelen voor hun evenement. Wat had iedereen er weer zin in!

In september hebben we veel unieke maatwerk verhuurprojecten mogen realiseren. Onder andere een bedrijfsopening en het 125-jarig bestaan van Bouwbedrijf Kreeft, een groot personeelsfeest bij 4PS, dealerevent voor de Accell Group en een bedrijfsfeest voor LDL Bulkhandling in samenwerking met Jongens voor de Sfeer.

Wij kijken alvast uit naar de decembermaand die traditiegetrouw ook volgepland staat met gezellige Kerstborrels en leuke bedrijfsfeestjes. Welke unieke audiovisuele ingrediënten willen jullie toevoegen aan jullie bedrijfsfeest, of aan de opening van het nieuwe bedrijfspand? Onze verhuurcollega’s staan klaar om het voor je te realiseren!

Wil je meer weten over de mogelijkheden?
Neem dan gerust contact met ons op, we zijn graag van de partij!

Stuur een mail met je wensen naar: verhuur@rdj-av.nl
Of vertel ons telefonisch wat de plannen en ideeën zijn: 0318-845 980

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2