10 tips: Opening bedrijfspand

10 tips: Opening bedrijfspand

Ga terug naar het overzicht

Gefeliciteerd! Jullie zijn verhuisd naar een gloednieuw bedrijfspand. Uiteraard zijn er plannen voor een feestelijke opening. Maar waar moet je dan zoal aan denken? Wij zetten het voor je op een rijtje.

De 10 tips voor jou

 1. Pand aanlichten: Om de opening er feestelijk uit te laten zien is het mogelijk het pand aan te lichten.
  Zo krijgt het gebouw een exclusievere uitstraling.

 2. Bewegend licht: Dit zorgt voor meer spektakel.
  Je kunt bijvoorbeeld Gobo’s met het bedrijfslogo in lampen plaatsen en op de wand projecteren. Als het echt spectaculair mag worden dan kun je kiezen voor een lasershow.

 3. Geluidsinstallatie: uiteraard zal er een officieel gedeelte zijn waarbij er een speech wordt gehouden.
  Zorg voor een goede geluidsinstallatie, met draadloze microfoon. Zo heeft de spreker bewegingsvrijheid en kunnen ook de mensen die wat verder weg staan het goed verstaan.

 4. (Live) muziek wie wordt er niet vrolijk van muziek?
  Zorg daarom voor muziek bij de ontvangst van de gasten. Van sfeervol tot indrukwekkend, er is altijd wel een passende muziekstijl te vinden.

 5. Een bedrijfsfilm: Als de gasten er dan toch zijn, vertel ze dan in geuren en kleuren over het bedrijf.
  Wat is jullie toegevoegde waarde? Afhankelijk van hoeveel indruk je wilt maken kun je een beeldscherm in een hoek zetten, of kiezen voor een groot filmdoek met een heldere projector.

 6. Lintje of magische knop: Hoe faciliteer je de opening zelf?
  Denk aan een traditioneel lintje, of aan een magische rode knop. Zodra er geknipt of gedrukt is schieten de shooters confetti de lucht in, uiteraard in de bedrijfskleuren. Of spectaculairder: kies voor een vuurwerkfontein, de sparkular.

 7. Hapje en een drankje: Je wilt natuurlijk dat het je gasten aan niets ontbreekt.
  Regel een cateraar die rondloopt met hapjes en drankjes, of zorg voor een aantal foodtrucks waar het lekkers kan worden afgehaald.

 8. Rondleiding: Maak een eenrichtingsroute door je nieuwe bedrijfspand, zodat iedereen alles te zien krijgt.
  In elke ruimte kan een medewerker iets vertellen of laten zien over het bedrijf. Daarbij komen ze uiteraard ook door jullie nieuwe vergaderruimtes die van alle audiovisuele gemakken zijn voorzien.

 9. Fotograaf: Ondanks de lange voorbereiding is de dag zó voorbij. Gelukkig hebben we de foto’s nog…
  Nodig een goede fotograaf uit om wat sfeerbeelden te schieten. Zeker als je het pand mooi aangelicht hebt, of via de magische rode knop confetti de lucht in schiet, wil je dat graag vastleggen.

 10. Uitnodigingen: Een traditionele uitnodiging per post doet het altijd goed.
  Zeker voor genodigden die bij het officiële gedeelte aanwezig zijn. Overige bezoekers kun je uitnodigen per e-mail of social media.


Door gebruik te maken van de juiste audiovisuele middelen maak je veel indruk op de gasten en wordt het een opening om nooit meer te vergeten. Wij denken graag met je mee om het gewenste resultaat te bereiken. We hebben in de loop der jaren veel bedrijfsopeningen meegemaakt en gefaciliteerd en kunnen je goed helpen bij het voorbereiden van de opening van het nieuwe pand.

Feestelijke opening bedrijfspand? Neem contact op

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden. Koen en Ryan staan te popelen om er samen met jullie iets moois van te maken! Mail Koen en Ryan via: verhuur@rdj-av.nl of bel 0318 – 845 980.

Contactformulier

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Feestelijke opening bedrijfspand

Natuurlijk wil je graag indruk maken bij de opening van jullie nieuwe bedrijfspand. Mooie sfeerverlichting, een goede geluidsinstallatie voor de officiële toespraak van jullie directeur, de nieuwste presentatiemiddelen om een bedrijfspresentatie of bedrijfsfilm te tonen en niet te vergeten een rode knop die shooters in beweging zetten voor de opening zelf. RDJ AV heeft al talloze bedrijven ondersteund bij dit proces. We komen vrijblijvend langs voor een inventarisatie van de plannen en wensen en maken dan een passend voorstel. Daarbij komen we desgewenst met creatieve en originele ideeën die passen bij jullie situatie, om de opening naar een hoger plan te tillen. Ook zijn we benieuwd naar jullie eigen creatieve ideeën en maken dit graag mogelijk. Niets is te gek, wij realiseren het graag en hebben diverse samenwerkingspartners voor eventuele wensen die niet binnen onze eigen mogelijkheden liggen.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2