Mag het een onsje meer zijn?

Mag het een onsje meer zijn?

Ga terug naar het overzicht

De evenementenbranche bloeit weer op! De verhuurafdeling van RDJ AV heeft in de eerste helft van 2022 een enorme update gekregen. We wilden voorbereid zijn op een nieuw evenementenseizoen. En dat waren we! De afgelopen maanden hebben we volop gave evenementen gerealiseerd.

Investeringen
Om dit te bereiken is er vooraf geïnvesteerd in meer audiovisuele apparatuur, zodat we meerdere projecten tegelijk kunnen realiseren en niet meer misgrijpen. Voor evenementen in de buitenlucht hebben we Community Luidsprekers in het verhuurassortiment opgenomen. Deze speakers zijn uitermate geschikt voor grote (sport)evenementen. Ook hebben we een eigen podium aangeschaft, om bij evenementen het totale plaatje te kunnen aanbieden: geluid, licht, beeld én podium. 

Goed geregeld
De klant merkt er wellicht weinig van, maar ook de interne organisatie van de verhuurafdeling is flink aangepakt, zo vertelt verhuurcoördinator Koen Rosbergen. “We benutten de mogelijkheden van onze ICT-systemen een stuk beter. Ook hebben we de tijd genomen om het magazijn slimmer en efficiënter in te richten. Zo zit alle apparatuur nu in maatwerk flightcases, en hebben we een mooi systeem bedacht om alle bekabeling en accessoires in op te bergen. Het magazijn is nu een plek om trots op te zijn en genietend in rond te lopen!”

“Om grotere evenementen te kunnen realiseren werd de Mercedes Vito al snel te klein, en is er een grote MAN TGE voor in de plaats gekomen. Het is een verademing om deze in te laden, geen zorgen meer of alles er wel in past.”

Mag het een onsje meer zijn?
Koen vertelt verder: “Wanneer we met klanten in gesprek zijn over een aankomend evenement zijn ze vaak verrast over de mogelijkheden die we te bieden hebben. Er is zoveel meer dan alleen goed geluid, licht en beeld. Zo kunnen we bijvoorbeeld allerlei special effects toevoegen door middel van shooters, rook en/of een rode knop. Net wat er past bij de sfeer van het evenement.
De juiste apparatuur in combinatie met veel kennis en ervaring zorgt er voor dat we klanten volledig kunnen ontzorgen op het gebied van de audiovisuele techniek. We maken er graag een onvergetelijke ervaring van!”

Diverse klanten kunnen er over meepraten dat we bij RDJ AV goed meedenken om de best passende audiovisuele apparatuur in te zetten. Zo hebben we evenementen gerealiseerd bij onder andere:

Organiseert u dit najaar een zakelijk evenement?
RDJ AV neemt de audiovisuele techniek met plezier uit handen. We zorgen er graag voor dat het de verwachtingen overtreft.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier
Stuur ons een mail: verhuur@rdj-av.nl
Of bel ons: 0318-845980

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2