Ploegen Presentatie “BEAT”

RDJ AV is benaderd om de technische realisatie verzorgen voor de ploegen presentatie van wielerploeg “BEAT” die onlangs plaats vond bij “De Fietser” in Ede.

Verschillende wielrenners werden geïnterviewd. Er werden presentaties gegeven aan de hand van gave beelden op diverse schermen. Er is een live video-verbinding gemaakt met Spanje, waar zich ook nog sporters bevonden.

Om het geluid goed te kunnen versterken is gebruik gemaakt van zowel headsets, handhelds als tafel microfoons. Ons complete videoregiemeubel is ingezet om de presentaties weer te geven op de schermen en de videoverbinding te realiseren.

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd evenement! Een aftermovie is te vinden op de socials van Wielerploeg BEAT.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2