CROW, Ede

CROW zorgt ervoor dat in Nederland de infrastructuur, de openbare ruimte en het verkeer en vervoer goed geregeld is. Zij organiseren cursussen, trainingen en webinars, waarvoor RDJ AV de techniek volledig uit handen neemt. We hebben een compacte en mobiele livestreamset geleverd en geïnstalleerd. Hiermee heeft CROW een compleet ingerichte studio voor het uitzenden van de webinars.

Mobiel, compact en degelijk
CROW wil de livestreamset graag op meerdere locaties kunnen gebruiken. Alle centrale apparatuur is daarom ingebouwd in een compacte en degelijke flightcase. Zo hoeft de apparatuur bij het verplaatsen niet helemaal losgekoppeld te worden en draait het systeem altijd stabiel. Met deze opstelling kan een heel uitgebreide video-registratie worden gemaakt.

Tot in de kleinste details
Tijdens de webinars en trainingen die live gestreamd worden zorgen we ervoor dat alle apparatuur aan staat en denken we actief mee over de details van de uitzending. Zo is het bij een video-opname altijd belangrijk dat de belichting en de compositie goed is, dat de filmpjes, muziek, logo’s en de presentatie getest zijn en op het juiste moment kunnen worden ingestart. Omdat CROW tot voor kort geen ervaring had met het maken van online en/of live uitzendingen, was onze expertise meer dan welkom!


Reactie van de opdrachtgever:

Onze wens was om alle cursussen en events – op jaarbasis meer dan 300 – meer online aan te kunnen bieden en zo waardevolle kennis te kunnen delen. RDJ AV heeft ons fantastisch geholpen om binnen afzienbare tijd een mooie studio te realiseren. We zijn super tevreden over de geleverde apparatuur en de ondersteuning van RDJ AV  voor, tijdens en na de online sessies.

De kennis en ervaring van de technici was onmisbaar om de webinars goed neer te zetten. Juist de combinatie van kennis en oplossingen op maat kunnen bieden, tevens geschikt voor de eindgebruiker en daarbij een open communicatiestijl maakt RDJ AV tot een zeer fijne partner om mee samen te werken. En niet geheel onbelangrijk, ze zijn net als wij, ook gevestigd in Ede wat maakt dat zij makkelijk te hulp kunnen schieten mocht het eens nodig zijn.

Erica Teuling
Congresontwikkelaar Kennisplatform CROW


RDJ AV ontzorgt

Tijdens de webinars wordt contact gelegd met gastsprekers via Zoom. Dit wordt vooraf goed getest, zodat men er tijdens de sessie op kan vertrouwen dat de gastspreker goed te horen en te zien is. Gastsprekers worden vooraf bijgepraat over de gang van zaken tijdens het webinar, zodat alles tijdens het live-event vlekkeloos verloopt.

Bij aanvang van de live-stream nemen we de leiding, zodat iedereen weet wat er gaat gebeuren en zich verder kan focussen op de inhoud van het webinar, in plaats van zich druk te maken over de techniek. Tijdens het webinar zorgen wij ervoor dat er technisch niets mis kan gaan. We sturen bij of grijpen in als dat nodig is en we beantwoorden eventuele technische vragen van de deelnemers, zodat zij zorgeloos kunnen deelnemen aan het webinar. Ook zorgen we voor een vloeiend einde van de livestream, zodat ook de afsluiting logisch en vlekkeloos verloopt.

Onze rol hierin wordt zeer gewaardeerd. De aanwezigheid van een audiovisueel specialist zorgt voor rust en vertrouwen bij de dagvoorzitter, de chatbeheerder en de externe gastsprekers. Zij hoeven zich niet druk te maken over de techniek maar kunnen zich volledig focussen op hun eigen taken.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2