Grote Avond op Het Streek, Ede

Ieder jaar organiseert Scholengemeenschap Het Streek een Grote Avond. Leerlingen kunnen dan hun muzikale talenten laten horen aan het publiek. Dit jaar maakte corona een groot live-concert onmogelijk en daarom is er nagedacht over een goed alternatief. Verspreid over twee dagen zijn de optredens van de leerlingen op 25 en 26 maart digitaal opgenomen, om vervolgens op een later moment uit te zenden. Op deze manier kon e.e.a. coronaproof georganiseerd worden.

RDJ AV is gevraagd om te zorgen voor goede verlichting van het geheel, om ook een stuk beleving aan de opnames toe te voegen. Ook hebben we gezorgd voor de versterking, mixen en multitrack -opname van het geluid.

 

 

Hopelijk kan Het Streek volgend schooljaar weer een volwaardige Grote Avond organiseren, mét publiek, al was dit een heel goed alternatief: met misschien wel een veel groter publiek en bereik dan wanneer het enkel een live-concert zou zijn geweest.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021