Restobar Catcher

Restobar Catcher is sinds afgelopen zomer gevestigd op de Achterdoelen in Ede. Een Restobar die gespecialiseerd is in seafood. Voor gasten die liever geen vis eten zijn er goede vervangers, zoals heerlijke Rib-Eye of US Steak. Ze onderscheiden zich door een sharing diner concept, wat zij op een leuk niveau serveren aan de gast.

Het geluid is voor deze Restobar erg belangrijk omdat het een open ruimte heeft met een open keuken. Gasten kunnen ook bij Catcher terecht voor een gezellige borrel, waar het geluid gerust een tikkie harder mag. Vandaar dat zij gekozen hebben voor een goede geluidsinstallatie van RDJ AV.

 

 

Reactie van de opdrachtgever:
“We zijn erg blij met het geluid! Goede keuze gemaakt!”
Remko Slijkhuis, eigenaar

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021